Z hlavy na nohy!

Z kola ven!

19.04.2010 13:57

 Myslíte si, že by při příležitosti odchodu Mirka Topolánka měly stranu ODS opustit i další kontroverzní osobnosti - Bém, Langer, Jančík, Vodrážka, Richter?

Zpět

Diskusní téma: Z kola ven!

Datum
Vložil
Titulek

Jak uspokojit poptávku?


Je pravda, že ODS měla velkou šanci dotáhnout tento nepříjemný proces do konce. Bém se drží židle jako klíště a to u politika, který by měl především "sloužit" těm, kteří ho zvolili, není ideální. Po Bémovi zkrátka není poptávka. Mrzí mě, že lidé dnes do politiky nevstupují, protože cítí podporu veřejnosti, ale především z vlastních egoistických důvodů, které většinou brání potřebné sebereflexi. Vždyť Bém je svým "zuby-nehty" postojem neskutečně trapný! Co se týče ostatních jmenovaných, musím se zastat p. Vodrážky, který sice také asi není jako lilie, ale co jsem ho já viděla, zastupoval poměrně kultivovaný proud.
Poslední věcí, o které bych se ráda zmínila, je, že je těžké se zavděčit. Kdyby ODS "nevyhodila" nikoho, byla by přetřásána pro nedostatek sebereflexe, když v Praze vyměnila alespoň místopředsedy, je semílána pro změnu za předvolební populismus a "veletoče".

Datum
Vložil
Titulek

Vodrážka

Vodrážka se projevuje kultivovaně. Vadilo mi ale, že žádal od státu odškodnění za zrušení předčasných voleb. Takhle hloupá věc by snad nenapadla ani Paroubka. Nemá smysl připomínat, že je finanční krize a stát nemá peníze na odškodnění politických stran. I kdyby byl náš rozpočet v přebytku, nevidím důvod, aby tyto peníze směřovaly k politickým stranám, které tak jako tak dostávají dotace od státu. Jako nešikovný vnímám i způsob, kterým se Vodrážka omlouval svým kolegům. Doufám, že už nikdy nebudou muset daňoví poplatníci platit smsky za 36 000 korun, protože nějaký politik si zpětně uvědomil nesmyslnost svého počínání.

Datum
Vložil
Titulek

Hlavně Bém

Především Bém by měl jít. Tím, že zůstal, je momentální "očistný" proces v ODS silně degradován.

Datum
Vložil
Titulek

Re: Hlavně Bém

Také souhlasím s odchodem Pavla Béma. Odejít by však měly skutečně všechny kontroverzní osobnosti-i Richter a Vodrážka. Potěšilo mě, že ODS stáhla Jančíka z funkce starosty, nechápu však, proč ho nevyhodila ze strany. Problém je, že kdyby měla ODS odstranit všechny "průšviháře", téměř nikdo by tam nezůstal:-)

Vyhledávání

Naruby! © 2010 Všechna práva vyhrazena.