Z hlavy na nohy!

Nová vláda

13.07.2010 18:46

Jste spokojení se jmenováním ministrů? Má být investigativní novinář ministrem vnitra? Má ministr vystupovat jako "razantní šéf" a přijít na ministerstvo první den s novým organizačním řádem, jako to udělal Radek John? Mrzí Vás, že nemáme ani jednu ministryni?

Zpět

Diskusní téma: Nová vláda

Datum
Vložil
Titulek

kde je odbornost?

Není to tak hrozné, možná to mohlo být horší. Pozitivní je, že např. ministrem zdravotnictví není Rath a vůbec,že tam není levice. Vadí mi hlavně to, že někteří ze jmenovaných ministrů nemají s názvem svého ministerstva nic společného.

Radek John měl určitě zůstat investigativním novinářem a neměl vstupovat do politiky. A proč zrovna on řídí ministerstvo vnitra, je mi záhadou. Stejně tak tam nemá co dělat Vít Bárta. Jediné, co ho vzdálené spojuje s rezortem dopravy je jeho záliba v jízdě na koni. Nevím, proč nedělá ministra dopravy raději Ivan Fuksa. Ten totiž vystudoval dopravní školu, přesto ale vykonává funkci ministra zemědělství. Když jsme u té přírody, ministr životního prostředí Pavel Drobil se doposud věnoval právu a obchodu, oborům s životním prostředím naprosto nesouvisejícím. A vrcholem je stomatolog, podnikatel a hokejista Jiří Besser na ministerstvu kultury.

Je vidět, že při rozdělování postů docházelo k tomu, že každý si pro sebe chtěl něco urvat. V případě Jiřího Bessera to docela nechápu. Nechtěla bych pracovat u kráteru po tunelu Blanka...

Nevím, jestli má ministr vystupovat jako razantní šéf, ale určitě by si neměl s sebou brát na ministerstvo nové lidi-náměstky atd.

Žena by tam být mohla...ale to už je takové prokletí, že ženy se na vysokých postech nevyskytují.

Vyhledávání

Naruby! © 2010 Všechna práva vyhrazena.